Skrivekurs og utstilling

Hei!

I dag tok vi med oss Hera ut på en liten tur etter vi kom hjem fra skolen. Nå ligger vi gode og mette på sofaen etter pannekaker til kveldsmat.

I går var jeg(Hege) på sekretær og skrivekurs til hundeutstilling. Jeg skrev over 20 oppdiktede kritikker i går, og kjente på stresset når snakkingen gikk litt fort. Jeg skal prøve meg på skriving for valpeshowet den ene dagen, og gleder med veldig mye. Vi holdt på i godt over to timer, og jeg lærte kjempe mye.

IMG_2661

tur 06.04.2015 004

 

Vi har meldt på to hunder, så Hege skal både stille ut og skrive i ene ringen den siste dagen. Dette blir spennende!

Hege har sin første kjøretime på fredag, nokså tidlig på dagen! Det er avspasering resten av dagen, så da skal hun hjem og få Hera i dusjen. Hun har egentlig ikke noe imot å dusje, det eneste som er slitsomt er at det tar veldig mange timer før pelser tørker helt. Derfor er det greit å få det gjort på morgenkvisten.

tur 06.04.2015 044

 

-JHakt