Planlegging av tur

Vi nærmer oss sommerferie med stormskritt nå, gjett om vi gleder oss!

Midt i eksamenstresset har vi også begynt å planlegge turer til sommeren. Vi har de store nasjonalparkene som Jotunheimen, Rondane, Langsua og Dovrefjell rett utenfor døren vår, så muligheter er det ikke noe mangel på! Vi har også veldig lyst til å ta oss en tur til Femundsmarka. Men når man har så mange muligheter er det vanskelig å bestemme seg for noe, 8 uker er også alt for lite tid til å utforske og oppleve alt! Vi har ikke bestemt oss for hvor vi skal enda, men vi kan love dere at det blir noen turer i løpet av sommeren.

Akkurat nå har vi bare sett på kartet over de nasjonalparkene enda og sett på når det passer best pga forskjellige skytestevner og hundeustillinger. Vi har også sett på utstyret som vi eventuelt kommer til å ha behov for. Jurre har det meste av utstyr på grunn av at han gikk Norge på tvers i fjor, men Hege mangler fortsatt noe småtteri.

I helga er det utstilling på Dombås hvor vi skal stille med Hera og Patra! Begge er nyvaska og mangler bare å bli børsta et par ganger før lørdag. Vi gleder oss!

-JH

P1010065

Kayaque på tur i Femundsmarka

P1010139

Teltet som vi kommer til å bruke i sommer, Helsport Gjende 3

IMG_2384

Litt av utstyret