Om oss

 

Litt om Hege

Jeg heter Hege Kveum og kommer fra en liten plass i Gudbrandsdalen. Jeg er oppvokst i en familie på seks, og vi har også en hundekennel som heter av Rauberget. Vi har fem hunder, og de har etterhvert blitt noe jeg setter veldig høyt i livet mitt. Rasen er Norsk elghund grå, som er Norges nasjonalhund. Jegerprøven er i boks, så jeg gleder meg til å få være med på jakt til høsten. Fritiden min fylles med å tilbringe tid enten i skogen med noen av hundene eller i hundegården. Jeg bruker veldig mye tid med min beretta på skytebanen, der jeg skyter leirduer. I løpet av de tre årene jeg har drevet med leirdueskyting så har jeg blitt beste dame to år på rad i G-sport/jakt&fiske-cupen.

Litt om Jurre

Jeg heter Jurre Besseling, jeg kommer fra Skåbu i Gudbrandsdalen. Jeg går første året på Jurre og Heraidrettslinjen ved Otta Videregående Skole. Jeg er oppvokst på en camping i Skåbu og er derfor vant til å være mye ute både på sommeren og på vinteren. Om sommeren arrangerer jeg guida fiske og jakt turer i området rundt Skåbu. Året 2014 fullførte jeg drømmen som jeg hadde hatt lenge,  nemlig å gå Norge på tvers, ca 500 km. Jeg hadde meg hunden min Kayaque og vi storkoste oss på tur! Jeg har også to elghunder med navnet Buck og Ronja. Ellers driver jeg mye med trening, jeg har i det siste også begynt å trene mer på skyting.

Om oss

Sammen så planlegger vi først og fremst turer i fjell og mark. Jakt til høsten og mye skyting fremover. Vi skal fortsette å trene hundene våres og etterhvert skaffe oss flere. Begge to er mye sammen med hundene og gleder oss til å jakte med de til høsten.

Vi vil dele opplevelser og erfaringer på denne siden og på facebooksiden vår og på instagram, og håper at dere blir inspirert til å ta dere en tur ut i den vakre naturen vi har!

Vi håper dere vil følge oss på turene vi skal på! 🙂

-JH